Προσφορά Γάμου

Στολισμός Γάμου, Βάπτισης, Εκκλησίας.

wedding offers

wedding offers

 
 

Best Sellers

Αποστολη λουλουδιων Αθηνα,
Online ανθοπωλειο αθηνα,
Ανθοπωλείο Online,
Αποστολη λουλουδιων αυθημερον

Shop now

FAQ

Παρακαλώ διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις μας πριν στείλετε τό μηνυμά σας.

Όλα τα λουλούδια γλάστρες ανθοδέσμες θα παραδοθούν από τό ανθοπωλείο μας αμεσα και θα φτάσουν μεόμορφα στο περιτυλίγματα και μέ όμορφες κορδέλες

Τά Ανθοπωλεία μας δέχονται όλες τις πιστωτικές κάρτες και χρεωστικές συμπεριλαμβανομένων:

Visa Credit
Master Card
Laser
PayPal

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω εκπτωτικό κουπόνι μου;

Απλά προσθέστε έγκυρο κωδικό εκπτωτικό κουπόνι σας στο πεδίο «Κωδικός κουπονιού» χαρακτήρισε στο καλάθι αγορών σας. Μόλις ο κώδικας έχει εισαχθεί πατήστε «Εφαρμογή κώδικα» κουμπί και η έκπτωση θα εφαρμοστεί στην τάξη..

Με ένα δίκτυοαπό ανθοπωλεία που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ελλάδα καί στό Εξωτερικό, κάνουμε την αποστολή λουλουδιων Αυθημερόν στους φίλους και την οικογένεια εύκολα . Απλά επιλέξτε το μπουκέτο, τα φυτά ή το δώρο σας, προσθέστε ένα προσωπικό μήνυμα και θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.

Ναι τό Ανθοπωλείο μας είναι ασφαλές καιμέ ασφαλή τοποθεσία – Είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και θα χρησιμοποιήσει μόνο τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς νόμιμα (σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας των δεδομένων), περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου μας. Όλες οι πληροφορίες που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγγελίας και «My Account» είναι κρυπτογραφημένη για να εξασφαλίσει τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ασφαλή.

Κατά την παραγγελία σε απευθείας σύνδεση μπορούμε επίσης να σας ζητήσουμε να παρέχουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις έχετε την παραγγελία σας μια επιβεβαίωση της παραγγελίας θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν τη διεύθυνση. Η επιβεβαίωση παραγγελίας θα περιέχει επίσης ένα μοναδικό αριθμό της παραγγελίας. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την παραγγελία σας, θα ήταν χρήσιμο να έχουμε τον αριθμό αυτό να παραθέσω, καθώς θα μας βοηθήσει να βρούμε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας εύκολα..

Ναι, απλά καλέστε ειδικών συμβούλων μας στις 2104121400 ή με email στο flowersdrimalas@yahoo.gr να ζητήσετε την παραλαβή του χαρτιού.
Οι ώρες λειτουργίας για ειδικών συμβούλων μας είναι:

Δευτέρα έως Πέμπτη 8.30 π.μ. έως 23:00
Παρασκευή 8.30 π.μ. έως 23:00
Σάββατο 8.30 π.μ. έως 23:00
Κυριακή 8.30 π.μ. έως 23:00

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορούμε να στείλουμε μόνο τα έσοδα για το πρόσωπο που έκανε την παραγγελία..

Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας προσωπικό μήνυμα με κάθε δώρο που στέλνετε χρησιμοποιώντας το πεδίο μηνύματος δώρο στη σελίδα Πληροφορίες Αποστολών (Βήμα 1 της διαδικασίας παραγγελίας). Το μήνυμά σας θα πρέπει να γραφτεί σε ένα κομψό δώρο κάρτα και θα παρουσιαστεί με το δώρο σας.

Αποστολή Email
    Block "faq-accordian" not found